Μαρίνος: «Καλύτερο μέλλον στην Σαρλερουά»

Σε καλύτερες μέρες στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σαρλερουά προσβλέπει ο Στέργος Μαρίνος, καθώς άφησε πίσω του την περίοδο που τον ταλαιπωρούσαν και τραυματισμοί! Ο Έλληνας αμυντικός κοιτάει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του που φιλοξένησε η εφημερίδα «dh»… Με την ομάδα του να συμμετέχει στα πλέι οφ στις θέσεις 7-14 διεκδικώντας μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου αναφέρθηκε και στην αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τα μαθήματα γαλλικών που κάνει… Τόνισε πως ακόμα δεν είναι χρόνος για διακοπές για τον ίδιο, καθώς θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να έχει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στα πλέι οφ…

«Πέρασα κάποιους δύσκολους μήνες. Δεν είναι εύκολο να απουσιάζεις κάθε 3-4 παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Πιστεύω, όμως, πως όλα αυτά είναι πίσω μου τώρα», υπογράμμισε αρχικά ο 26άχρονος άσος.

Για την αποβολή του στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, ανέφερε: «Ήταν ένα ανόητο λάθος από μένα. Έκανα ένα επικίνδυνο τάκλιν, κάτι που δεν συνηθίζω να κάνω. Δυστυχώς κάποιες στιγμές συμβαίνουν αυτά. Ποιος ξεχνά την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι».

Για τα… γαλλικά του, υπογράμμισε: «Κάνω μαθήματα 2-3 φορές την εβδομάδα και προσπαθώ να βελτιωθώ. Με βοηθά στην καθημερινότητα, αλλά και στην προπόνηση για να καταλαβαίνω τι μου λένε».

Σχετικά άρθρα