«Ο Βεζένκοφ θέλει να μείνει, πολύ δυνατό όνομα ο Άρης»

«Ο Βεζένκοφ θέλει να μείνει στον Άρη», δήλωσε ο πρόεδρος των «κίτρινων» Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής για την ΚΑΕ.

«Το μπάσκετ του Άρη είναι πάρα πολύ δυνατό όνομα, εγώ πιστεύω είναι μεγαλύτερο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό», επισήμανε ο Αρβανίτης, ο οποίος υπογράμμισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για να ανταποκριθεί η ΚΑΕ στις απαιτήσεις του άρθρου 99. «Θα πρέπει να έρθουν όλοι, παράγοντες και φίλαθλοι, πιο κοντά ώστε να παράγουμε και εμείς περισσότερα και να μπορέσει η ομάδα να αποπληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω της κακοδιαχείρισης», εξήγησε ο πρόεδρος των «κίτρινων».

Οι τοποθετήσεις του Αρβανίτη στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης Arena FM 89,4:

Για την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα είχε μια πορεία αρκετά καλή, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θα μπορούσαμε βέβαια να έχουμε κάνει παραπάνω πράγματα γιατί κάναμε «τζάμπα» ήττες, οι οποίες οφείλονταν καθαρά στην απειρία των παικτών . Παίζουμε καλό μπάσκετ και κερδίζουμε ώστε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, οποίος είναι η έκτη θέση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να βγει ο Άρης πέμπτος: «Φυσικά και μπορεί, αρκεί να βγουν και κάποια άλλα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και στην τέταρτη θέση, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν. Η ομάδα παίζει ωραία και ο κόσμος είναι ικανοποιημένος».

Για τον Βεζένκοφ: «Η άποψη του επίσημου Άρη και του ίδιου του παιδιού, είναι ότι έχει συμβόλαιο με τον Άρη, είναι αθλητής του Άρη, θα ακούσουμε πολλά από δω και πέρα γιατί πλησιάζει το τέλος των πρωταθλημάτων. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε κάθε δημοσίευμα. Έχει τριετές συμβόλαιο και έχει ακόμα δυο χρόνια μπροστά του. Το παιδί θέλει να μείνει στον Άρη».

Για το αν θα μπορέσει ο Άρης να ανταποκριθεί στο άρθρο 99: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ο Άρης έχει πάρα πολλά χρέη και η βοήθεια είναι πολύ μικρή. Είναι μια εταιρία που χρωστάει πολλά λεφτά και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Στο αν θα ανταπεξέλθει στο άρθρο 99, αυτό είναι στο χέρι μας, εννοείται ότι θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα αλλά και ο κόσμος να έρθει ακόμα πιο κοντά. Το τμήμα του μπάσκετ είναι «ευλογημένο» και το έχει δείξει πολλές φορές. Έχει κρατήσει πολλές φορές το γόητρο αλλά και τη σημαία του Άρη ψηλά. Θα πρέπει να έρθουν όλοι πιο κοντά ώστε να παράγουμε και εμείς περισσότερα και να μπορέσει η ομάδα να αποπληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω της κακοδιαχείρισης».

Σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί επενδυτής: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε σοβαρή παρουσίαση φακέλου. Τώρα πρέπει να γίνει για να επικυρωθεί και το άρθρο 99, για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα τον χρεών και πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα είναι έτοιμος. Μέχρι τώρα έχουν γίνει σπουδαίες συμφωνίες, και θα παλέψουμε όλοι μαζί να βρούμε έναν άνθρωπο να έρθει να αναλάβει την ομάδα. Το μπάσκετ του Άρη είναι πάρα πολύ δυνατό όνομα, εγώ πιστεύω είναι μεγαλύτερο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όπου πάμε όλοι μας αγκαλιάζουν και μας λένε ότι κάποτε ήταν Άρης και με αυτό τον τρόπο μας δείχνουν την αγάπη τους. Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είναι ένα μείγμα ανθρώπων που άλλοι με τον χρόνο τους, άλλοι με τα χρήματα τους θα βοηθήσουν την ομάδα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό».

Για το όραμά του: «Το όραμα όλων των Αρειανών είναι πρώτα από όλα η ομάδα να εξυγιανθεί και μπει στον σωστό δρόμο. Από εκεί και πέρα επενδυτής και Νίκος Γκάλης».

Σχετικά άρθρα