Τέλος όπως αρχή!

Ξεκίνημα περιόδου μοιάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να ανεβάζει την ένταση και να έχει στην «τσίτα» τους παίκτες για το στόχο του νταμπλ. 

Ο Ισπανός περιμένει αντίδραση της ομάδας του στην Τούμπα και πρόκριση στον τελικό, ενώ – όπως αναφέρει ο «Γαύρος» – έχει σκοπό να συνεχίσει τις προπονήσεις ακόμα και το Πάσχα αν ο Ολυμπιακός δεν περάσει στον τελικό παρότι δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις στη σεζόν!

Για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός περιμένει την επιστροφή των Σαλίνο, Χολέβα και Πέρες που έχουν ενοχλήσεις, ενώ σύμφωνα με ένα σενάριο ετοιμάζει δίδυμο στόπερ τον Μανωλά με τον Αβραάμ και σκέφτεται τη λύση Μαρκάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν απολύτως προσηλωμένοι στις ετοιμασίες για τη φιέστα της Κυριακής και στο στόχο της πρόκρισης στον τελικό και της κατάκτησης του Κυπέλλου. Διευκρινίζοντας ότι όλα τα μεταγραφικά και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν θα προχωρήσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Ακούγονται και γράφονται πολύ το τελευταίο διάστημα σχετικά με παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ο Μεξικανός φορ της Τίγκρες Άλαν Πουλίδο, οι Λεζάρ και Μουσοντά που έχουν πάει προσωρινά στη Μαλίν και φέρονται «κλεισμένοι» από τον Ολυμπιακό, ο Ρουμάνος Τανάσε, αλλά και ο Νίκος Καθάριος από την ελληνική αγορά με τον χαφ του Πανθρακικού να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Σχετικά άρθρα