«Σίφο» για παραμονή, Καρέλης για κατασκοπία

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, η Ουντινέζε ετοιμάζει πρόταση για τον Νίκο Καρέλη.

Ο «Σίφο» έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού με τη βελτίωσή του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έχουν ήδη αρχίσει επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Ντινάμο Μόσχας, όπου ανήκει ο Κροάτης στόπερ, για να μείνει στους Πράσινους.

Τα προβλήματα είναι δύο. Το πρώτο αφορά τις απαιτήσεις της Ντινάμο Μόσχας. Οι Ρώσοι δεν δείχνουν προς το παρόν διάθεση ιδιαίτερης συνεργασίας για μια χαμηλή τιμή πώλησης ή να τον αποδεσμεύσουν άπαξ και δεν τον υπολογίζουν. Το δεύτερο έχει να κάνει με το μεγάλο συμβόλαιο που έχει στη ρωσική ομάδα ο Σίλντενφελντ, μέρος του οποίοι καταβάλει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Για να μείνει ο «Σίφο» στον Παναθηναϊκό θα πρέπει είτε να ανανεωθεί ο δανεισμός του είτε να δεχθεί η Ντινάμο να τον αποδεσμεύσει και παράλληλα ο παίκτης να ρίξει το κασέ του. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο.

Όσο για τον Καρέλη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά η Ουντινέζε είναι πιο «ζεστή» από όλες. Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να κάνει με τον Καρέλη, ό,τι έκανε με τον Καρνέζη πέρυσι το καλοκαίρι. Να τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία να τον δώσει δανεικό στην αγγλική Γουότφορντ, ίδιας ιδιοκτησίας με τον ιταλικό σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται, ούτε έχουν βάλει πωλητήριο στον Καρέλη. Εάν έρθει ικανοποιητική πρόταση, θα το συζητήσουν.

Σχετικά άρθρα