Μόιες: «Να επιστρέψουμε γρήγορα»

Ο Ντέιβιντ Μόιες ευελπιστεί η επόμενη σεζόν να είναι και η μοναδική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μακριά από το Champions League.

«Από μικρό παιδί μαθαίνεις πως δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ αμέσως αφότου έχεις σκοράρει. Εμείς είχαμε αρκετά έμπειρους παίκτες για να το αποφύγουμε αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Απλώς κάποια μικρά λάθη μάς κόστισαν στο τέλος. Στο 2-1 είχαμε μια καλή ευκαιρία, ενώ το τρίτο γκολ της Μπάγερν ήρθε μετά από δύο κόντρες. Δεν πίστεψα ποτέ ότι είχαμε χάσει τις ελπίδες μας, αλλά ήμασταν άτυχοι», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Πλέον είμαστε εκτός Champions League κι αυτό είναι απογοητευτικό. Όμως στόχος μας πλέον είναι να επιστρέψουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω να είναι η μοναδική χρονιά που δεν θα αγωνιστούμε στο Champions League. Θα προχωρήσουμε στην ανοικοδόμηση της ομάδας και θα επικεντρωθούμε σ’ αυτόν τον στόχο. Δεν είναι ντροπιαστικός ένας αποκλεισμός από τη Μπάγερν, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε αρκετά καλά και στα δυο ματς κι αποδείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα