Μαρτίνο: «Πρόβλημα στο να ελέγξουμε το ρυθμό»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «βραχυκύκλωσε» την Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχτηκε ο Χεράρδο Μαρτίνο μετά την ήττα με 1-0 που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως παίζει η Μπαρτσελόνα την τελευταία δεκαετία. Στην αρχή είχαμε πρόβλημα να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και το πληρώσαμε με ένα γκολ. Στη συνέχεια είχαμε την κατοχή, αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα της Ατλέτικο. Δεν είχαμε ιδέες και όταν είχαμε δεν μπορούσαμε να τις εφαρμόσουμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ίσως αν είχαμε σκοράρει εμείς πρώτοι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όλα μας τα παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο είναι ίδιας μορφής και δεν περιμένω κάτι διαφορετικό και στην τελευταία αγωνιστική», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση γιατί το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένας μεγάλος στόχος, ωστόσο έχουμε να διεκδικήσουμε ακόμη το νταμπλ και πρέπει να δώσουμε τα πάντα πλέον για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Σχετικά άρθρα