Ο πρόεδρος Βαρούχας στην αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών και λαοφιλής κριτικός διαιτησίας στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε την απόφαση να εμπλακεί με την αυτοδιοίκηση.

Όχημα του στις εκλογές ο συνδυασμός του Γιάννη Σγουρού, που ανακοίνωσε σήμερα επισήμως την υποψηφιότητά του προκειμένου να επανεκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής.

Ανάμεσα στους 130 υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους του Σγουρού στον συνδυασμό ”Αττική-Γιάννης Σγουρός-Μόνο με έργο” θα είναι και ο Παναγιώτης Βαρούχας που πέραν των θεμάτων της διαιτησίας, του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής, αλλά και τον τρόπο που μπορεί να εργασθεί για να δώσει λύσεις. Ο πρόεδρος άλλωστε, γεννήθηκε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό βοηθώντας κυρίως στο αθλητικό κομμάτι (που αποτελεί και βασικό πυλώνα του κοινωνικού ιστού, κάτι που
γνωρίζει καλά), αλλά όχι μόνο.

Αυθεντικός, γνήσιος, πάντα ειλικρινής και ευθής, εργατικός και γνώστης των θεμάτων ο Βαρούχας είναι έτοιμος να δώσει εξετάσεις και να τις περάσει επιτυχώς στην υπηρεσία της περιφέρειας και του πολίτη.

Σχετικά άρθρα