Στη λίστα της Νόρτμουντ και ο Μήτρογλου

Έναν ακόμα επιθετικό θέλει να αποκτήσει η Ντόρτμουντ, μετά την απόκτηση του Αντριάν Ράμος, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (θα συνεχίσει τη Μπάγερν) και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου υπάρχει στη σχετική λίστα, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο. 

Η Ντόρτμουντ, μετά και τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της και για τη νέα σεζόν και έτσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού φορ της Χέρτα, Αντριάν Ράμος, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει και άλλον επιθετικό…

Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να απασχολεί τον Γερμανό τεχνικό είναι και ο Κώστας Μήτρογλου. Βλέπετε, εάν τελικά υποβιβαστεί η Φούλαμ δεν αποκλείεται ο Έλληνας επιθετικός να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα… να θυμίσουμε πως η Ντόρτμουντ είχε εκφράσει ενδιαφέρον και στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παρακολουθήσει τον «Μητρογκόλ» και στο Βουκουρέστι με την εθνική μας κόντρα στην Ρουμανία, στη ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, στην ίδια λίστα υπα΄ρχουν ακόμα ονόματα των Τζάκσον Μαρτίνες, Ρομέλου Λουκακού και Σεϊντού Ντουμπιά.

Σε ότι αφορά στην κατάσταση του Έλληνα στράικερ στην Φούλαμ, ο τεχνικός των Λονδρέζων, Φέλιξ Μάγκατ σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε: «Ο Μήτρογλου προοδεύει αλλά δεν θα παίξει αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω την επόμενη να μπορεί».

Σχετικά άρθρα