Πρώτα το νταμπλ, μετά οι αποφάσεις

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους στη νέα αγωνιστική περίοδο, ενεργοποιώντας την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή, με τις συζητήσεις για το γενικό πλάνο της επόμενης σεζόν να γίνονται αμέσως μετά τη λήξη της τρέχουσας και με προσήλωση όλων των πλευρών αυτή τη στιγμή στο στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός πάει για δεύτερη φορά στην ιστορία του (μετά τη δεκαετίου του 50) να κάνει τρίτο σερί νταμπλ και είναι ένας μεγάλος στόχος που έχει τεθεί προς υλοποίηση, με αποκλεισμό του ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη και νίκη στον τελικό της 26ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι θέλει να μείνει εφόσον υπάρχει η αντίστοιχη επιθυμία της διοίκησης και συμφωνηθούν κάποια πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Με πιθανότερη εξήγηση αυτής της τοποθέτησης του προπονητή, ότι θα υπάρξουν τροποποιήσεις στο ρόστερ και σε άλλους τομείς της καθημερινής δουλειάς του βάσει των εισηγήσεων που θα κάνει, όπως δηλαδή είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ευχαριστημένος από την πορεία που είχε η ομάδα στη φετινή περίοδο και από τη δουλειά που έγινε από τον προπονητή και τους παίκτες, περιμένει την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου και εν συνεχεία θα συζητήσει με τον Μίτσελ για τα δεδομένα της νέας σεζόν, η οποία πράγματι – όπως είπε ο Μίτσελ – αναμένεται πιο δύσκολη, ειδικά στην Ευρώπη όπου ο Ολυμπιακός ανέβασε τις μετοχές του με τη φετινή παρουσία του στον όμιλο και στις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά άρθρα