Δεν ανησυχούν για Δώνη. Ανησυχούν για Στοχ!

Με νέα του προσφυγή ο Γιώργος Δώνης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απαιτεί τα οφειλόμενα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014 σε αυτόν. Απαιτεί παράλληλα και τις δόσεις συμβολαίων των συνεργατών του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014. Σε αντίθετη περίπτωση απαιτεί εκ νέου και μηδενισμό σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ αλλά και υποβιβασμό του!

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν επί του θέματος! Όπως τουλάχιστον ανησυχούν επί του θέματος του Μίροσλαβ Στοχ μετά την (είναι αλήθεια, ετεροχρονισμένη και το τονίζουμε αυτό …) πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Έχουν καεί στο γάλα – βλέπετε – στην Τούμπα και φυσούν και στο γιαούρτι …

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλε ήδη στον Γιώργο Δώνη δόσεις συμβολαίων μέχρι κι Ιανουάριο 2014. Και στην Τούμπα αναφέρουν πως μάλλον, ήταν αναμενόμενη αυτή η κίνηση του πρώην προπονητή της. Εξάλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλε με πάσα επιφύλαξη αυτές τις δόσεις. Και τούτο επειδή εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε πολιτικό δικαστήριο. Με αυτές τις καταβληθείσες δόσεις απλά, μηδένισε τα περιθώρια κινδύνων για την αδειοδότηση της.

Πρόβλημα με την αδειοδότηση δεν υφίσταται – σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν στην Τούμπα – επειδή έχει εξασφαλιστεί με την νέα νομικής φύσεως κίνηση του Ελληνα τεχνικού στην διένεξη του με τον ΠΑΟΚ, στον “Δικέφαλο” περίμεναν αυτή την ενέργεια του και δεν ανησυχούν γιατί έχει τακτοποιηθεί το θέμα της αδειοδότησης με το ποσό που έχει δοθεί στο στρατόπεδο του Δώνη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα ορίσει …δικάσιμο σε αθλητικό επίπεδο για τη νέα προσφυγή του Γιώργου Δώνη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως, περιμένει νωρίτερα – στις 8 Μαΐου – την εκδίκαση σε πολιτικό επίπεδο.

Ως εκ τούτων δεν ανησυχεί για τον Γιώργο Δώνη. Ανησυχεί για τον Μίροσλαβ Στοχ παραμονές του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Σχετικά άρθρα