Ξεκουράζει παίκτες ο Γεωργιάδης ενόψει Λεβαδειακού

Χωρίς τους Γλύκο, Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη, Νάτχο που τους ξεκουράζει αλλά και τους επτά τιμωρημένους (Στόχ, Λούκας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ, Σκόνδρας, Λίνο) θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά.

Όλοι οι προαναφερόμενοι θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μοιραία ο Γεωργιάδης πήρε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου για την Λιβαδειά. Ανάμεσά τους ο Αυστριακός γκολκίπερ Γκσπούρνινγκ, οι νεαροί Κιόσε, Κουλούρης, Πόζογλου, Σαββίδης, αλλά και ο Μάρτενς που συμμετείχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στην Μεσημβρία ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από αρκετά νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα στη Λειβαδιά θα ταξιδέψουν οι: Γιακουμής, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κιόσε, Κίτσιου, Κάτσε, Νίνης, Μάρτενς, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Πόζογλου, Βούκιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Χούσεν.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν Σάββατο και Κυριακή σε ξεχωριστό γκρουπ. Η τελευταία προπόνηση της αποστολής θα διεξαχθεί αύριο στις 13:30 στην Τούμπα.

Σχετικά άρθρα