Διαπραγματεύσεις για να έρθει ο Αργεντινός στην Τούμπα

11 Απριλίου 2014

Ο Χουάν Ινσαουράλδε όχι μόνο έχει ικανοποιήσει άπαντες στην Τούμπα με τις εμφανίσεις του αλλά έχει προκαλέσει και την επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να... στεριώσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού από την Σπαρτάκ Μόσχας, δικαίωσε τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι πλέον σκοπεύουν να κινηθούν δυναμικά προκειμένου να τον αποκτήσουν με μεταγραφή.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία πως ο Ινσαουράλδε μπορεί να αποκτηθεί και ως ελεύθερος παρά το γεγονός ότι υπάρχει ρήτρα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Η εν λόγω αισιοδοξία πηγάζει αφενός από το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και αφετέρου επειδή η Σπαρτάκ έχει ήδη στο ρόστερ της έξι κεντρικούς αμυντικούς και αρκετούς ξένους παίκτες και από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τον Ινσαουράλδε ίσως να θελήσει να τον... ξεφορτωθεί.

Την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για να έρθει ο Αργεντινός στην Τούμπα, και αναμένει τις εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας στη ρωσική ομάδα.

ΠΗΓΗ;pamesports

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ