Ανοίγει ο δρόμος για τη Νέα Τούμπα

11 Απριλίου 2014

Πέρασε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για τις χρηματοδοτήσεις των περιφερειών στις ομάδες για γήπεδα.Έτσι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ανακατασκευή της Τούμπας και όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και κάποιες χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα η τροπολογία  «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου» περιλαμβανόταν στο νομοσχέδιο  «Διαδικασία Οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα – ρυθμίσεις Πολεοδομικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις».

Σε αυτό συμπεριλαμβανόταν και το άρθρο 25 για την δυνατότητα των Περιφερειών να χρηματοδοτούν αθλητικές εγκαταστάσεις και αφορά αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και άλλες που υπάγονται στην περιφέρεια Αττικής, αλλά και ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που αφορούν άλλες περιφέρειες.

Το νομοσχέδιο συζητήθηκε χθες σε δύο συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής και έγινε δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου κατά πλειοψηφία, ανοίγοντας το δρόμο για την χρησιμοποίηση των χρημάτων για τα γήπεδα!

πηγη:paokvoice

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ