ORIGINAL εμφάνιση για τα 90 χρόνια

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Βάρης (17.00 NS2) και θέλει να παρουσιάσει στον κόσμο της 90 λεπτά θεαματικού ποδοσφαίρου, όσα και τα χρόνια που θα γιορτάσει από την ίδρυσή της αύριο. 
Το μήνυμα του Τραϊανού Δέλλα φαίνεται πως το έχουν πάρει οι παίκτες της Ένωσης που είναι αποφασισμένοι να ανταποκριθούν των περιστάσεων και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ.
Η ORIGINAL στο πέταλο ετοιμάζει όμορφο πάρτι, το υπόλοιπο γήπεδο θα την ακολουθήσει και το ίδιο καλούνται να κάνουν και οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι.
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα σημαντικότερο είναι αυτό του Βασίλη Ρόβα. Στην αποστολή, βρίσκεται κανονικά ο Τσεβάς, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση χωρίς όμως να έχει κάτι σοβαρό. Κατά τα άλλα, σταθερά εκτός έμειναν οι Φώτης Καραγκιολίδης, Λάμπρος Θαναηλάκης, Ρενάλντο Ράμα και Ρομπέρτο Κάτσικας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.  
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς του Σάββατου: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Κέζος, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Τσεβάς, Αργυρίου, Μούργκα, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Τζανετόπουλος και Παληαρούτας.

Σχετικά άρθρα