Ούκιτς: «Θα χρειαστούμε πόντους στο τρανζίσιον»

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περασμένη σεζόν», τόνισε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, που αρχίζει την Μεγάλη Τετάρτη (15/4) στην Μόσχα.

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά μου με την ομάδα στα πλέι οφ, που αρχίζουμε απ’ την ίδια θέση, με μειονέκτημα έδρας», παρατήρησε ο Κροάτης γκαρντ των «πρασίνων» και υπογράμμισε ότι: «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως πέρυσι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πρέπει να ‘μαστε επιθετικοί και να παίξουμε καλύτερα».

«Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ότι στην αρχή», σχολίασε για την δική του κατάσταση ο Ούκιτς, που είχε επιστρέψει τραυματίας και στους δύο αχίλλειους τένοντες από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. «Έχω καλύτερη ταχύτητα». «Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι καλή στην άμυνα στο μισό γήπεδο, θα χρειαστούμε πόντους στο τρανζίσιον», επισήμανε ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε: «Ευελπιστώ να βρω χώρο δράσης».

Σχετικά άρθρα