ΣΟΚ: κινδυνεύει να χάσει το χέρι του.....

12 Απριλίου 2014

Σοκαρισμένη είναι η διεθνής κοινή γνώμη, από την είδηση ότι οΑυστραλός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης Ιαν Θορπ, κινδυνεύει να μείνει παράλυτος από το αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με το ειδησιογραφικό κανάλι «Network Seven», ο Αυστραλός υπερπτωταθλητής κόλλησε έναν ενδονοσοκομειακό ιό μετά από μια επέμβαση που έκανε και μέχρι λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν στην εντατική.

Τα τελευταία νέα λένε ότι η κατάσταση του παραμένει σταθερή και έχει βγει από την εντατική, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Ο ίδιος ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ, υπό την στενή παρακολούθηση των θεραπόντων γιατρών, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει το αριστερό του χέρι εξ’ αιτίας της μόλυνσης.

Πάντως προς το παρόν ο μάνατζερ του αθλητή εμφανίστηκε αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι καλά. Είναι μαχητής. Σίγουρα πνευματικά δεν είναι στα καλύτερά του, όμως λαμβάνει αγωγή με αντιβιοτικά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ξέρετε, δεν θα λάβει μέρος αύριο στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας!» είπε αστειευόμενος ο μάνατζερ του 31χρονου κολυμβητή, ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κι επιχείρησε ένα αποτυχημένο «come back» ενόψει του Λονδίνου το 2012.

Ο μάνατζερ του Θορπ ξεκαθάρισε πως «από χθες δεν είναι πλέον στην εντατική. Είναι άρρωστος και σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να συναντηθεί με το Πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας». Να σημειωθεί ότι  ο Θορπ ήταν μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011 κι επρόκειτο να συναντηθεί μαζί τους στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Αυστραλία.

Το πρόβλημα με τη μόλυνση δεν είναι νέο για τον Θορπ. Ο Αυστραλόςείχε χτυπήσει σοβαρά στον ώμο πέφτοντας μέσα στο σπίτι του.Είχε υποβληθεί σε ανεπιτυχή χειρουργική επέμβαση, μετά από το διάστημα αποτοξίνωσης που πέρασε σε κλινική για την κατάθλιψη χειρουργήθηκε εκ νέου, όμως κόλλησε νοσοκομειακό μικρόβιο.

Αρχικά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, όμως κατά τη διάρκεια του δεύτερο σταδίου της αποτοξίνωσης οι πόνοι αυξήθηκαν κι έτσι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο όπου παραμένει.

πηγη:exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;