Στέψη και φιέστα για το 41ο

Ημέρα γιορτής για τον Ολυμπιακό που από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ θα πανηγυρίσει στο γήπεδό του την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, 16ου τα τελευταία 18 χρόνια στην απόλυτη κυριαρχία του συλλόγου. 

Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα (19.00, ΝΟVA, REAL FM, pamesports.gr), θα κορυφωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα ολοκληρωθούν με την απονομή του τίτλου στον Μίτσελ και στους παίκτες του Ολυμπιακού. 

Ο Ισπανός θέλει να δει την ομάδα του να παίζει καλά και να παίρνει ρυθμό για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς από τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Η 18αδα για το σημερινό ματς: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Τόρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Εντινγκά, Μανιάτης, Σάμαρης, Ιμπαγάσα, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα, Πέρες, Βαλντές. Ο Χολέβας κάνει αγώνα δρόμου για την Τούμπα, ο Σαλίνο προφυλάχθηκε, ενώ έξω έμειναν οι Μασάντο, Σιόβας, Σέποβιτς, Πελέ .

Το Πάρκο των Πρωταθλητών 

Η γιορτή θα αρχίσει από το μεσημέρι με το «Πάρκο των Πρωταθλητών», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το γήπεδο με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά. Σε αυτό το θεματικό πάρκο θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια, ειδικά παιχνίδια δεξιοτήτων αλλά και μια πίστα καρτ όπου τα παιδιά και οι γονείς εκτός των άλλων θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από ειδικούς τους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης. Στο πάρκο θα υπάρχει και ειδικός θάλαμος φωτογραφιών, αλλά και face painting. Επίσης, μικροί και μεγάλοι θα βρουν δώρα και άλλες εκπλήξεις με οικοδεσπότη πάντα τον Leone. Στο «Πάρκο των Πρωταθλητών» θα υπάρχει stand της Unicef και εθελοντές που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τα προγράμματά της, ενώ στο RedStore θα διατίθενται Πασχαλινά δώρα της Unicef, αλλά και τα συλλεκτικά t-shirts για τα 41 Πρωταθλήματα.
Στην μπουτίκ θα υπάρχουν 200 συλλεκτικές φανέλες του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών σε ειδικό κάδρο, με τα έσοδα πάλι για τη Unicef. 

Η φιέστα

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα θα τιμηθεί η γυναικεία ομάδα πόλο για την κατάκτηση του LEN TROPHY και η πρωταθλήτρια ομάδα του πιγκ πογκ. 

Μετά τον αγώνα η γιορτή θα είναι χωρισμένη σε τέσσερα μέρη. Αρχικά θα υπάρξει με ξεχωριστή παρουσίαση της συνεργασίας με την UNICEF με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Στη συνέχεια θα υπάρξουν βραβεύσεις της ομάδας Παίδων που κατέκτησε τον τίτλο, του Χούλιο Λοσάντα και αφιέρωμα στον Σταύρο Νταϊφά. Στο τρίτο μέρος θα μπουν στο γήπεδο οι κούπες για τα 40 πωταθλήματα της ομάδας σε ένα μουσικοφωτιστικό δρώμενο, ενώ στο τέλος θα γίνει η στέψη των πρωταθλητών και ο γύρος του θριάμβου, με βεγγαλικά μέσα κι έξω από το γήπεδο. 

Στο Καραίσκάκη θα είναι παρόντες και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποδεχόμενοι πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγες μέρες μετά την κοινή παρουσία τους στο ματς του μπάσκετ με τον ΠΑΟ. 

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη σημερινή γιορτή είναι 5, 10, 15, 20 και 50 ευρώ με όλα τα έσοδα για τη UNICEF.

Σχετικά άρθρα