Τσαμπούρης: «Θέλουμε κι εμείς τη νίκη»

Ο Σάββας Τσαμπούρης τονίζει στο Novasports πως ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί για τη νίκη στο ματς με τη Βέροια. 

«Σίγουρα το κίνητρο της Βέροιας είναι πολύ μεγάλο, σ’ ένα παιχνίδι παίζει μια κατηγορία, όμως και εμείς έχουμε ένα κίνητρο, είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ, με τι βαθμολογία θα μπούμε. Θέλουμε και εμείς τη νίκη και για το γόητρο και για ψυχολογία και για όπως είπα και πριν για βαθμολογικούς λόγους, θα πάμε στη Βέροια για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο δεξιός μπακ των Αρκάδων στην κάμερα της Nova.

Για το τι πρέπει να έχει ο Αστέρας στη Βέροια για να τα καταφέρει: «Θεωρώ το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι πάρα πολύ γιατί όπως είπα και πριν ο αντίπαλος θα’ χει έξτρα κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι, να μη χάσουμε το μυαλό μας στα σενάρια που θ’ ακούμε όλη τη βδομάδα, να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%».

Για το ποιους παίκτες της Βέροιας θεωρούν πιο επικίνδυνους: «Νομίζω ότι ο Μπεν που’ ναι και πρώτος σκόρερ αν δεν κάνω λάθος του πρωταθλήματος είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αν και απ’ ότι νομίζω θα’ χει πολλές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι η Βέροια, αν και όλη η ομάδα θα’ ναι ψυχωμένη για τη νίκη».

Σχετικά άρθρα