Ποιον παικταρά από Αγγλία φέρνει ο Ολυμπιακός;

13 Απριλίου 2014

Το μεταγραφικό "μπαμ" που έχουν στα σκαριά οι Πρωταθλητές από τη βρετανική αγορά με ακραίο επιθετικό και πότε αυτό μπορεί να "σκάσει", αποκαλύπτει με ρεπορτάζ ο sportdog!

Χιλιοειπωμένο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ρέστα του για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ. Θα "σπρώξει" χρήμα ο Πρωταθλητής για να κρατήσει τον Κοσταρικανό άσο που είναι παικταράς και κάνει "γκελ" στον κόσμο. Αυτό είναι το δεδομένο, δεν αμφισβητείται με τίποτα.

Επειδή, όμως, το έργο των Ερυθρολεύκων να κάνουν δικό τους τον Κάμπελ δεν είναι καθόλου εύκολο (πολλοί μνηστήρες που μπορεί να αυξηθούν μετά το Μουντιάλ), έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη προετοιμασία στο Λιμάνι για τη "διάδοχη λύση", σου αποκαλύπτει αυτή τη στιγμή ο sportdog.

Στον Πειραιά εξετάζουν από τώρα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον αντί-Κάμπελ και, όπως έμαθε ο σκύλος, το βάρος πέφτει σε παίκτες που προέρχονται από τη βρετανική αγορά. Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, ο αντικαταστάτης του άσου της Άρσεναλ να προέρχεται επίσης από το αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτήν την πληροφορία από έγκυρη "πηγή" έχει ο sportdog. 

Μιλάμε, βεβαίως, για ποδοσφαιριστή (ακραίο επιθετικό) που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, όπως συνέβη με την περίπτωση του Κάμπελ, ο οποίος αποδείχθηκε λίρα-εκατό, αν και δεν είχε προλάβει να δείξει τα διαπιστευτήριά του στα αγγλικά γήπεδα. Αυτά. 

 

πηγη:sportdog
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ