Άνετη νίκη για Εφές

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Αναντολού Εφές των Κώστα Βασιλειάδη και Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Αλιάγα Πετκίμ με 77-57 για την 26η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Εφές με αυτή της τη νίκη εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 45 πλέον βαθμούς και απέχει από την τέταρτη Μπεσίκτας με τρεις βαθμούς διαφορά! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Εφές ήταν σαρωτική κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, το τέλος του οποίου την βρήκε να έχει προβάδισμα με 22-8. Οι παίκτες της Πετκίμ, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και έτσι η Αναντολού Εφές πανηγύρισε μια άνετη επικράτηση, όπως δείχνει και το τελικό 77-57.

Πρωταγωνιστής της Εφές ήταν ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς με 14 πόντους και τον ακολούθησε ο Κερέμ Γκονλούμ με δέκα πόντους. Ο Κώστας Βασιλειάδης σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε επτά πόντους με 2/4 δίποντα, 1/6 τρίποντα, ενώ μοίρασε δύο ασίστ. Ο Αλί Ισίκ ήταν διαστημικός από την πλευρά της Αλιάγα, αλλά οι 28 πόντοι που πέτυχε δεν ήταν αρκετοί στην ομάδα του.

Aναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12/04
Ανκαρα – Μπάνβιτ 79-99
Μπεσίκτας – Γκαζιάντεπ 94-91
Μερσίν – Τόφας 83-89
Ολίν Εντιρνέ – Τουρκ Τέλεκομ 65-101
Κυριακή 13/04
Αναντολού Εφές – Αλιάγα Πετκίμ 77-57
Ουσάκ Σπορτίφ – Κόνια Σελτσούκ
Πινάρ Καρσίγιακα – Φενέρμπαχτσε
Τραμπζονσπόρ – Γαλατάσαραϊ (δεν έχει οριστεί ακόμη)

Σχετικά άρθρα