«Έσπασε» το ρόδι η Κέρκυρα

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, η Κέρκυρα… ανέκαμψε, καθώς επικράτησε εντός έδρας των Χανίων με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League.
Οι Φαίακες ήθελαν να καλύψουν το… χαμένο έδαφος, μετά την ήττα στην Κέρκυρα από τον Ολυμπιακό Βόλου κι έτσι έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις τους. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και με τον Μπεριάν στο 41’ άνοιξαν το σκορ.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν επαναπαύθηκε και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (47′) διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σουάνη. Τα Χανιά που είχαν παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν κατάφεραν να απειλήσουν κι έτσι η Κέρκυρα «έπιασε» τον Ολυμπιακό Βόλου με εννέα βαθμούς. 
Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Ζορμπάς (74′ Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (61′ Ανδρεόπουλος), Σουάνης (81′ Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ, ΜπεριάνΧανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78′ Ζντράκοβιτς), Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Καμπλιώνης, Σκάρος (52′ Μαραγκουδάκης), Βασιλόγιαννης (61′ Μπουντόπουλος), Πάγκαλος.
Έκανε το 2Χ2 ο Αιγινιακός
Ο Αιγινιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ της Football League, καθώς επικράτησε του Φωστήρα με 1-0 στο Αιγίνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας από το πρώτο λεπτό και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Η πιο σημαντική φάση για τον Αιγινιακό στο πρώτο ημίχρονο ήταν το δοκάρι του Φαμπίνιο στο 35′.
Το γκολ για τον… ανώτερο Αιγινιακό ήρθε τελικά στο 55′ μετά από όμορφο σουτ του Κουτσοσπύρου. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Αιγινιακό να παίρνει τη νίκη και να φτάνει τους 6 βαθμούς.
Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77′ Πέντα), Μανζάνο (89′ Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62′ Μπελόν), Κουτσοσπύρος.Φωστήρας (Τ. Ματάισεν): Γιαννιώτης, Γκίνο (85′ Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58′ Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.
Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός Βόλου 9
Κέρκυρα 9
Αιγινιακός 6
Ηρακλής 3
Ηρακλής Ψαχνών 3
Νίκη Βόλου 2
Χανιά 1
Φωστήρας 0

Σχετικά άρθρα