Το κλάμα και ο όρκος του Τζέραρντ (videos)

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ ήρθε ακόμα πιο κοντά για τους «κόκκινους», μετά την σπουδαία νίκη με 3-2 κόντρα στην Σίτι, και η νέα επιτυχία πανηγυρίστηκε και με δάκρυα! Από ποιον άλλον; Από τον αρχηγό το συλλόγου, τον παίκτη-σύμβολο της Λίβερπουλ, τον μεγάλο Στίβε Τζέραρντ! Ο παίκτης, που είναι πιστός για μια ζωή στους «κόκκινους» βλέπει πως η αγαπημένη του ομάδα είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από 24 χρόνια.

Ο μεγάλος «στρατηγός» με τη λήξη του αγώνα, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, βούρκωσε! Έχοντας κάνει έναν… κύκλο με τους συμπαίκτες του. Ο Στίβεν Τζέραρντ με τη λήξη του αγώνα κάλεσε τους συμπαίκτες του, και φαίνεται πως όλοι έδωσαν όρκο… τίτλου!

«Ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια 90λεπτο που έχω παίξει ποτέ μου. Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για μας. Τέσσερις τελικοί έμειναν», είπε ο 33άχρονος άσος στο «Sky Sports»!
Ερωτηθείς για το τι είπε στους συμπαίκτες του, όταν τους μάζεψε και έγιναν όλοι ένα «κουβάρι» υπογράμμισε: «Δε σας αφορά». Φέρεται, πάντως, να είπε: «Πηγαίνουμε στη Νόριτς, κάντε ακριβώς το ίδιο! Με ακούτε;».


SG από LFCmostar

Σχετικά άρθρα