Χαμός στην Μπάρτσα: Χοντρά μπινελίκια και ρατσιστικά συνθήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

13 Απριλίου 2014

Μεγάλες... φουρτούνες έφερε στην Μπαρτσελόνα η χθεσινή ήττα από την Γρανάδα (1-0), καθώς λίγοι οπαδοί βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και επιτέθηκαν στους παίκτες με χυδαίους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς!

 

«Ντροπή σας», «Που... γιοι, σκέφτεστε μόνο το Μουντιάλ» ακούστηκαν μεταξύ άλλων, ενώ ο Νεϊμάρ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση!

Στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκαν επίσης και ο Πίντο με τον Θουμπιθαρέτα, που άκουσαν να τους φωνάζουν: «Εξω από τη Μπαρτσελόνα μαλ.....  Φύγετε γελοίοι να πάτε όλοι να... και συ πρώτος Θούμπι».

Οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ πήραν τα αμάξια τους και έφυγαν ενώ ο μοναδικός που σταμάτησε ήταν ο Χαβιέ Μασεράνο που είχε ένα μικρό τετ-α-τετ από το παράθυρο του αμαξιού του. Οι οπαδοί του μετέφεραν:«Θέλουμε να μιλήσουμε στους αρχηγούς, ξοδεύουμε χρήματα για την Μπάρσα και θέλουμε μεγαλύτερο σεβασμό. Κάθε ματς δίνουμε την φωνή μας και τον παλμό μας προς τον κόσμο και αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι…»

Κάνεις άλλος δεν σταμάτησε, ο Αλέξις πάτησε φρένο μπροστά τους και με ένα νεύμα τους ξεκαθάρισε πως δεν είναι ώρα για τέτοια, ενώ ο Μέσι γκάζωσε επιδηκτικά μπροστά τους...

Δείτε το βίντεο:

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....