Ξεκίνησε η δράση στην Κατερίνη!

Με νίκη της ομάδας της 1ης ζώνης (3-1 την 2η ζώνη) άνοιξε η αυλαία της τελικής φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Κατερίνη, η οποία διεξάγεται βάσει του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης της ΕΠΟ .

Οι νικητές πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 40’+1’ με τον Πιτσιαβά και στο 48’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με πλασέ του Μελιόπουλου έπειτα από μπαλιά του Κύρτσου. Η κεντρική ζώνη μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Γαϊτανίδη στο 65’, αλλά η βόρεια ζώνη επισφράγισε την επικράτησή της στις καθυστερήσεις (80’+2’) με τον Ιωάννου.

1η ΖΩΝΗ: Ζουρνατζίδης, Σωτηρίου, Ιτσκάρας (63’ Τριανταφύλλου), Ζαφειρίου, Βουτσάς, Διαμαντής, Μελιόπουλος, Καράμπελας, Πιτσιαβάς, Κύρτσος (73’ Μιχαηλίδης), Οκάν (48’ Ιωάννου).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ντουμάνης, Πάτσικας, Παπάζογλου, Νεοφυτίδης, Σπυρίδης, Μαλαδένης.

2η ΖΩΝΗ: Καλαϊτζίδης, Κακάμης (67’ Μαυρούτσικος), Βήχος (50’ Λιάπης), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Κωφός, Γαϊτανίδης, Ντινέ, Παπαδόπουλος (41’ Οικονομίκος), Καλύβας, Ζιάκας.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βασιλάκης, Πατσιούρας, Μανιάτης, Κουλούρης, Ζώχιος, Τσιώκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Γκαραγιάννης, με βοηθούς τον Ιωάννη Μηνούδη και την Μαρία Γκίκα, ενώ καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Φώτης Πολυχρόνης.

Η βόρεια ζώνη φιναλίστ στους Νέους

Η βόρεια ζώνη επικράτησε 3-1 της κεντρικής στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και θα διεκδικήσει τον τίτλο της διοργάνωσης.

Οι φιναλίστ της Μεγάλης Τετάρτης άνοιξαν γρήγορα το σκορ με τον Παυλίδη στο 5’, αλλά στο 25’ βρέθηκαν ενώπιον της μετουσίωσης της αντίδρασης των αντιπάλων τους, που ισοφάρισαν με τον Βάρκα. Η 1η ζώνη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ στο 32’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παυλίδης (απέκρουσε ο Λύτρας στη δεξιά γωνία του). Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η βόρεια ζώνη στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο
δεύτερο με γκολ του Καπτέλι στο 61’ και του Ράπτη στο 80’.

1η ΖΩΝΗ (Βόρεια): Σαββίδης, Νεστορόπουλος (46’ Ζιώγας), Γάκης, Παπακωνσταντίνου, Σαμανίδης, Δοξάκης, Μυλωνάς (59’ Γεωργιάδης), Καπτέλι, Εππάς, Παυλίδης, Ράπτης (84’ Αλμασίδης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κώτσιου, Φιλιππίδης, Ηλιόπουλος, Σαμπατζής, Τσαλακόπουλος, Δράμπαλης.

2η ΖΩΝΗ (Κεντρική): Λύτρας, Παυλάκης, Βουτσελάς, Τσιμπούκας, Μερεντίτης (71’ Αλεξόπουλος), Δερμιντζάκης, Βάρκας, Σοφιάς (64’ Γαλούπης), Παρράς, Σπηλιώτης, Καλφούτσος (46’ Δημάς).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ντίνης, Παππάς, Τσιμουράκος, Λεοντίου, Ζήσης, Τρεπεκλής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης, με βοηθούς την Μαρία Γκίκα και τον Ιωάννη Μηνούδη, ενώ καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Ιωάννης Γκαραγκάνης.

Σχετικά άρθρα