Χαμός: ύβρεις και απειλές, οργή λαού στην Μπάρτσα !!!

14 Απριλίου 2014

Το κλίμα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και την ήττα από τη Γρανάδα που μπορεί να της στοιχίσει το πρωτάθλημα, είναι εκρηκτικό.

Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι στο μάτι του κυκλώνα από τη διαγραφόμενη απώλεια του τίτλου και η εφημαρίδα «marca» έκανε εκτενή αναφορά στις αντιδράσεις των οπαδών, στην επιστροφή της ομάδας στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις έφτασε η αποστολή της ομάδας στην πόλη, αρκετοί οπαδοί των «μπλαουγκράνα» περίμεναν τους παίκτες της Μπάρτσα, με όχι και τόσο ήπιες διαθέσεις. «Θα πρέπει να ντρέπεστε», «Άχρηστοι» και «φύγετε, έχετε γελοιοποιηθεί» ήταν κάποιες από τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν, από τους έξαλλους παρευρισόμενους. Κάποιοι οπαδοί θέλησαν να μιλήσουν με τους αρχηγούς, δίχως να διευκρινίζεται από το σχετικό ρεπορτάζ, αν κάτι τέτοιο, συνέβη τελικά.

Μάλιστα όταν πήγαν να πάρουν τα ΙΧ τους για να φύγουν, οι Πίντο, Ντάνιελ Άλβες και Νεϊμάρ, άκουσαν ακόμα πιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από τους οπαδούς της Μπάρτσα, που είχαν σπεύσει για την υποδοχή της αποστολής.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...