Οι 18 του Γεωργιάδη για τον ημιτελικό

Πλην του Μαντούρο που είναι τραυματίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεσή του για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα (16/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.
Ο Μαντούρο παραμένει τραυματίας, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν πάνω από τον αχίλλειο τένοντα, κι έτσι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά πως: «Ο Ολλανδός που εξετάστηκε και από το τιμ κλινικής που τον παρακολουθεί μετά τους παλαιότερους τραυματισμούς του θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και σε 10 μέρες θα επανεξεταστεί. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας σε ανάλογες περιπτώσεις διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες (και πάντα με συχνή επανεκτίμηση της κατάστασης και προσαρμογής του προγράμματος προπόνησης), με τον παίκτη ήδη να έχει διανύσει τη μια εξ αυτών».
Ο Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Χακόμπο, Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Γεωργιάδη, Πόζογλου και Χούσεν.
Η αποστολή: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Σχετικά άρθρα