Λάσο: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τον Πρωταθλητή Ευρώπης»

To μόνο που σκέφτεται ο Πάμπλο Λάσο είναι το πρώτο ματς απέναντι στον  Ολυμπιακό (15/04), με τον κόουτς της Ρεάλ να τονίζει ότι η ομάδα του θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία  πολύ δυνατή ομάδα, αλλά να ξεκαθαρίζει ότι είναι προετοιμασμένη. 
«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Δουλεύουμε συνεχώς εδώ και πέντε με έξι μήνες για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, και αυτό νομίζω ότι πρέπει να μας πιστωθεί», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο σε συνέντευξή του στο www.europapress.es. Στη συνέχεια ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στη σειρά των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό:«Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είναι ο νυν Πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία για εμάς».
«Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο θα είναι το κλειδί, από στιγμή που μιλάμε για μία σειρά αποκλεισμού. Συνήθως τα πλέι οφ κρατάνε πολύ και είναι αρκετά δύσκολα, αλλά μπορούν να ολοκληρωθούν και στα τρία ματς».
Αυτός είναι και ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε και ο Πάμπλο Λάσο. «Εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε τρια ματς. Μπορεί να νικήσουμε το πρώτο ματς με μεγάλη διαφορά και να χάσουμε στα τρία επόμενα ματς. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Αυτή την στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πρώτη αναμέτρηση (σ.σ. Μεγάλη Τρίτη 15/04). Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Δεν σκέφτομαι την υπόλοιπη σειρά, αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι το πρώτο ματς».
«Είναι μια πολύ δύσκολη σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να σταματήσει τις επιθέσεις ματς, με καθαρό και γεμάτο ενέργεια παιχνίδι στην άμυνα. Η φυσική τους κατάσταση είναι πολύ καλή και πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό», κατέληξε ο Πάμπλο Λάσο.

Σχετικά άρθρα