Θα είναι ο Λαζόπουλος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;

14 Απριλίου 2014

Μετά τις χθεσινοβραδινές ψηφοφορίες στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εγκριθεί οι 15 συνεργαζόμενοι υποψήφιοι και τα 21 κομματικά στελέχη που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου.

Άρα, μένουν 6 κενές θέσεις και τη Μεγάλη Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα τις καταλάβουν. Μεταξύ αυτών, θα είναι οι υποψήφιοι που «σκόνταψαν» στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ήτοι ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης, ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης αλλά και ο συνάδελφός του οικονομολόγος -και εραστής της δραχμής- Κώστας Λαπαβίτσας. Τα υπόλοιπα ονόματα αναμένεται να είναι ονόματα-εκπλήξεις, που θα περάσουν από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πριν τη Μεγάλη Τετάρτη. Ένα από αυτά φέρεται πως θα είναι και το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο δημοφιλής τηλεδιασκεδαστής έχει όντως δεχθεί πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα και έχει δεσμευθεί να απαντήσει έως αύριο, Μεγάλη Τρίτη. Ωστόσο, στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι τελικά ο Λαζόπουλος θα προτιμήσει να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και όχι να μετακομίσει στις Βρυξέλλες. Σε κάθε περίπτωση, το όνομά του συνεχίζει να «παίζει» και το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του είναι ανοιχτό. Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα το δείξει η ζωή. Στις 25 Μαΐου...

 Πήγη: matrix24.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...