Βατούτιν: «Πήγε χαμένο το σκάουτινγκ…»

Η ΤΣΣΚΑ περίμενε ότι θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και μάλιστα είχε κάνει και σκάουτινγκ για τους Πειραιώτες, το οποίο όμως πήγε χαμένο όπως ανέφερε και ο Αντρέι Βατούτιν, μιας και η ομάδα της Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

«Είναι κάπως αναπάντεχο, διότι περιμέναμε πως κατά 90% θα αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό. Ολα αυτά μέχρι που η Ζαλγκίρις εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και νίκησε την Ρεάλ. Ολα άλλαξαν. Θα σας αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό. Οι σκάουτέρ μας είχαν κάνει μεγάλο μέρος του σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Τώρα η δουλειά τους πήγε χαμένη», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ρωσική έκδοση της εφημερίδας Novosti, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, ενώ αναφερόμενος στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι πιο δύσκολο, όταν έχεις να παίξεις μπροστά σε 24.000 ανθρώπους στο ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα έχει ενδιαφέρον, όταν για δύο ώρες οι φίλαθλοι είναι όρθιοι, φωνάζουν για την ομάδα τους, καπνίζουν και φορές πετούν αντικείμενα…»

Σχετικά άρθρα