Κωνσταντίνου: «Τυχεροί που δεν δεχθήκαμε άλλες κάρτες»

Μετά την επιθετική διαρροή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του διαιτητή Σπάθα, ήρθε και πιο επίσημη θέση, όπως αυτή εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο του Τριφυλλιού, Βασίλη Κωνσταντίνου.
«Δεν είναι το 17ο λεπτό που έδειξε ότι θα είναι πραγματικά ένα παιχνίδι μονόπλευρο από συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν κουμάντο στα παιχνίδια, ήταν από το 3ο λεπτό το φάουλ το οποίο έγινε στον Ατζαγκούν, το οποίο ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να δώσει οτιδήποτε ή να κάνει κάποια παρατήρηση σε ένα σκληρό φάουλ, το οποίο άφησε να εξελιχθεί η φάση από κει φάνηκαν και οι προθέσεις του που θα πάει και πως θα πάει το παιχνίδι. Στο 17ο λεπτό ήταν η αρχή και το τέλος», είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό AΡΤ ο Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Έτσι όπως έγινε το παιχνίδι, ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός που δεν δέχτηκε κι άλλες κάρτες, είτε κίτρινες, είτε κόκκινες. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό ήθελε να προφυλάξει κάποια παιδιά, ώστε να μην αποβληθούν, είχε κάποια παιδιά που είχαν κάρτες, γιατί ο Παναθηναϊκός τους χρειάζεται από την Τετάρτη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ. Προσπάθησε να μπει δυνατά από την αρχή και να παίξει το δικό του παιχνίδι αλλά από κει και πέρα δεν τον άφησαν».
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ, ο Κωνσταντίνου υπογράμμισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το αν η χθεσινή διαιτησία είναι προπομπός για το ματς της Τετάρτης, γιατί υπάρχει μια απόφαση που έχει παρθεί από τη Σούπερ Λιγκ που λέει ότι άνθρωποι που συμμετέχουν στη διοίκηση κάποιας ομάδας και δυσφημούν το άθλημα, τιμωρείται η ομάδα, οπότε επειδή είναι περίεργες οι μέρες ας το αφήσουμε. Θα απαντήσω κάποια άλλη στιγμή που θα έχουν τελειώσει τα πλέι οφ και το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο τελευταίο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ όλοι μηδενός εξαιρουμένου, είπαμε ότι η διαιτησία είναι αυτή που χαλάει το ελληνικό πρωτάθλημα και πήραμε την απόφαση ότι θα ζητήσουμε την βοήθεια ξένων διαιτητών που θα εκπαιδεύσουν τους Έλληνες. Δεν νομίζω ότι θα καταλήξουμε να φέρουμε ξένους διαιτητές, θα φέρουμε ξένους αρχιδιαιτητές για να μπορέσει να φτιάξει η ελληνική διαιτησία. Δεν επιτρέπεται ο αρχιδιαιτητής να παίρνει τις εκθέσεις των παρατηρητών. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Το βλέπω δύσκολο να γίνει από την σεζόν 2014-15».

Σχετικά άρθρα