«Ελεύθερα και με πολλές κατοχές»! (video)

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ελεύθερα, το δικό του παιχνίδι και να πάει σε πολλές κατοχές στην αυριανή (15/4, 10 μ.μ., ΔΤ) πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο «υπαρχηγός» της ομάδας του Πειραιά ουσιαστικά είπε ότι ο Ολυμπιακός θα… χτυπήσει την «Βασίλισσα» με τα δικά της «όπλα», που, όμως, είναι και δικά του: Το επιθετικό παιχνίδι και τον γρήγορο ρυθμό.

«Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ έχουν την πιο σταθερή πορεία στην διοργάνωση, είναι οι πιο αξιόπιστες ομάδες σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς», παρατήρησε ο 29χρόνος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» και επισήμανε: «Από εκεί και πέρα έχουμε και εμείς κάποιες πιθανότητες που θα τις διεκδικήσουμε αύριο (15/4), αλλά και στο δεύτερο ματς της Πέμπτης (17/4). Θέλουμε να πετύχουμε μια νίκη εδώ και να μπορέσουμε να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ».

«Όχι… ζωής και θανάτου»

«Σίγουρα είναι μέσα στα συν της ομάδας ότι είναι αουτσάιντερ και ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε», σχολίασε ο Πρίντεζης και εξήγησε ότι: «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα. Προερχόμαστε από δύο πολύ καλές χρονιές στην Ευρώπη και κατά την γνώμη μου πρέπει να παίξουμε ελεύθερα και στα δύο ματς. Να διεκδικήσουμε την νίκη έτσι όπως πραγματικά ξέρουμε και μπορούμε, αλλά να μην αντιμετωπίσουμε τους αγώνες σαν ζωής και θανάτου, που εάν τους χάσουμε θα είναι καταστροφή».

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ματς κόντρα στην Ρεάλ ως αγώνες που πρέπει να ευχαριστηθούμε, να παίξουμε ελεύθερα, το παιχνίδι μας και να πάμε σε πολλές κατοχές, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες της νίκης μας εδώ», τόνισε ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού. «Η Ρεάλ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο κομμάτι του αιφνιδιασμού, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαι αισιόδοξος».

«Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ «σενάρια» και εάν η Ρεάλ επίτηδες έχασε για να παίξει με εμάς ή όχι», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Πρίντεζης. «Αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε όσο είναι δυνατόν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και όλα τα άλλα να αφήσουμε έξω, για τον κόσμο».

«Μπορώ για λίγα λεπτά»

«Έχω περίπου ένα μήνα, που δεν έχω παίξει σε κανονικό παιχνίδι», είπε ο 29χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» για την δική του κατάσταση και εξήγησε πως: «Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και μπορώ να βοηθήσω κάποια λεπτά. Σίγουρα δεν είμαι στην κατάσταση, που θέλει η ομάδα να είμαι, αλλά για λίγα λεπτά μπορώ να βοηθήσω».

Δείτε τις δηλώσεις του «υπαρχηγού» των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν την αποψινή προπόνηση των πρωταθλητών Ευρώπης τις δύο προηγούμενες σεζόν στο «Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες»:

Σχετικά άρθρα