Ακούει «ναι» για την αδειοδότηση, «βλέπει» Κούμπικ

Περίπου στις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης θα μπουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ η αντιπροσωπεία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενημερωθεί εάν ο φάκελος που κατέθεσαν οι Πράσινοι είναι πλήρης. Το Τριφύλλι θα εκπροσωπήσουν η νομικής σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Αυτό που αναμένεται να ακούσουν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είναι το «ναι», η έγκριση δηλαδή του φακέλου της ομάδας. Η πολύμηνη προσπάθεια των ανθρώπων του Τριφυλλιού να μαζέψουν και να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες από οφειλές του παρελθόντος, φαίνεται ότι θα φέρει αποτέλεσμα.

Εάν όντως η ΕΠΟ δώσει το «πράσινο φως» στον Παναθηναϊκό τότε οι Πράσινοι θέτουν σε εφαρμογή τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ήδη άλλωστε έχουν προχωρήσει κάποιες επαφές.

Μία από αυτές αφορά τον Φράντισεκ Κούμπικ, τον 25χρονο Σλοβάκο αριστερό εξτρέμ που από τον Ιανουάριο μέχρι την περασμένη Κυριακή φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Ο παίκτης είχε υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τον Εργοτέλη και πλέον αναζητεί κάτι καλύτερο. Στα χέρια του έχει μια πολύ καλή οικονομικά προσφορά από ομάδα του Καζακστάν αλλά δεν τον καλύπτει στο αγωνιστικό σκέλος.

Σχετικά άρθρα