Καϊμακόγλου: «Φυσικά και μπορεί ο Παναθηναϊκός»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να “σπάσει” το πλεονέκτημα της έδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα του Έτορε Μεσίνα λόγω της παρουσίας του στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ούνιξ.

Οι δηλώσεις του Καϊμακόγλου στην εφημερίδα “Goal”:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά κι έχει τύχη ο Παναθηναϊκός. Η ΤΣΣΚΑ έχει φέτος πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι μια δυνατή και πλήρης ομάδα με βαρύ και ακριβό ρόστερ, αλλά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για τα ατού του Παναθηναϊκού: «Σύμμαχοι του Παναθηναϊκού είναι σίγουρα η ιστορία του, η φανέλα του, αλλά και το γεγονός ότι είναι το αουτσάιντερ σε αυτή τη σειρά. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο χαλαρός, θα έχει λιγότερη πίεση κι αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει την έκπληξη, να πάρει μια νίκη στη Μόσχα και να πάει την υπόθεση πρόκριση στην Αθήνα».

Για το πού θα κριθεί η πρόκριση: «Σε αυτά τα ματς, που σίγουρα θα είναι κλειστά, σημαντικό ρόλο θα παίξει η τακτική. Δεν έχει σημασία αν μια ομάδα πήγε εξαιρετικά όλο το προηγούμενο διάστημα και η άλλη δεν έκανε την ίδια πορεία. Σε αυτά τα ματς το πιο σημαντικό είναι το ποιος θα είναι πιο έτοιμος τη συγκεκριμένη χρονικά στιγμή. Κι έτοιμος όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, γιατί τέτοια ματς είναι σίγουρα ψυχοφθόρα».

Σχετικά άρθρα