Εκτός αποστολής Χολέβας, Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ ανακοίνωσε αποστολή με 20 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Εκτός πλάνων έμειναν ο Χοσέ Χολέβας που εξακολουθεί να ενοχλείται από τραυματισμό, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Δημήτρης Σιόβας, αλλά και οι Μάρκο Σέποβιτς, Μιγκέλ Τόρες και Πελέ .

Φυσικά δεν υπολογίζονται ο σούπερ άτυχος Ερνάν Πέρες που θα χειρουργηθεί στην Ισπανία για το σοβαρό τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό, όπως και ο Μάικλ Ολαϊτάν με τον Νίκο Βέργο.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

Στο σημερινό πρόγραμμα η ομάδα δούλεψε πολύ στους τομείς της κυκλοφορίας μπάλας και της ανάπτυξης παιχνιδιού, όπως και στην πίεση στον αντίπαλο, κάτι που θα είναι και το κλειδί του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Πολλές ασκήσεις έγιναν και στα στημένα, ειδικά στις εκτελέσεις κόρνερ.

Σχετικά άρθρα