Έλαβε άδεια η Καλλονή

Την αδειοδότηση της Καλλονής για τη νέα αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση:

Θετική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο της Superleague . Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αργύρης Λίβας και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Ιατρέλλης“.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, δήλωσε: «Για αυτή την αδειοδότηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, την συντονίστρια της διαδικασίας της αδειοδότησης στην ομάδα μας Γεωργία Παπασταύρου και την υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ Χριστίνα Σικέλη για την ομαδική δουλειά που έκαναν όλοι τους ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να αδειοδοτηθεί για τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Superleague».

Σχετικά άρθρα