Βασιλόπουλος: «Δεν με τρομάζει η Ρεάλ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος μιλώντας για τη σειρά με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να μείνουν ενωμένοι μέχρι το τελευταίο ματς.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στον Sentra FM 103.3:
«Οι Ισπανοί σε εκνευρίζουν πολύ εύκολα, έχουν αυτό το ύψος και μια αλαζονεία όταν έχουν απέναντί τους Ελληνες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τους δείξουν ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα. Αν επιβάλλουν τον ρυθμό τους θα επιδιώξουν να σε ξεφτιλίσουν, είναι όλο αυτό που κουβαλούν από τον περσινό χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι έκατσαν και διάλεξαν τον Ολυμπιακό, έτσι είναι το ύφος τους, θέλουν να δείξουν πως εμείς θα προκριθούμε στο Final Four αποκλείοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης σε σειρά επαναλαμβανόμενων αγώνων», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Για τον αν τον τρομάζει η Ρεάλ είπε:
«Δεν με τρομάζει. Πρόλαβα και την αντιμετώπισα με τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στους παίκτες της Ρεάλ αρέσει να τρέχουν, τότε δεν μου γέμιζαν το μάτι στο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε, αλλά από τότε έχουν βελτιωθεί και στον τομέα αυτό, από τις σφαλιάρες που έχουν φάει, ξέρουν πως για να γίνουν πρωταθλητές, δεν αρκεί μόνο να τρέχεις και να καρφώνεις, αλλά και να κερδίζεις παιχνίδια όταν το σκορ είναι χαμηλό».
Για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί ο Ολυμπιακός;
«Οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ένα πρόβλημα στο πώς θα αντιμετωπίσουν το ποστάρισμα. Θα πρέπει να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά, χωρίς με αντιαθλητικά, αλλά με έξυπνα φάουλ. Και φυσικά ο Ολυμπιακός να κάνει το παιχνίδι του, μπορεί να τους χτυπήσει, αρκεί να είναι όλοι ενωμένοι. Ακόμα κι ένα παιχνίδι αν δεν πάει καλά, μπορεί να διορθωθεί στη συνέχεια της σειράς».
Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Σπανούλη:
«Πιστεύω ότι θα κοιτάξουν να του δώσουν το σουτ από τη μέση απόσταση κι όχι από το τρίποντο. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».
 

Σχετικά άρθρα