Ελληνικό χρώμα στην ψηφοφορία των κορυφαίων!

Ευρωεκλογές στην…. μπασκετική Ευρώπη, μιας και ξεκίνησε η ψηφοφορία της Ευρωλίγκας για τους κορυφαίους της σεζόν 2013-2014, με την παρουσία των Ελλήνων παικτών αλλά και εκείνων που αγωνίζονται στην χώρα μας να είναι έντονη. 

Συνολικά το ελληνικό μπάσκετ εκπροσωπείται από 12 παίκτες που αγωνίζονται είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό, είτε σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Από τον Ολυμπιακό στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι Βασίλης Σπανούλης, Μπράιαντ Ντάνστον, Γιώργος Πρίντεζης, Στράτος Περπέρογλου και Ματ Λοτζέσκι. Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε και Γιόνας Ματσιούλις.

Επίσης στην μάχη της διεκδίκησης των ψήφων για τους καλύτερους έχουν ριχθεί και ο Γιάννης Μπουρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης,  ο Κώστας Παπανικολάου της Μπαρτσελόνα και ο Σοφοκλής Σχορτσαντίτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μέχρι στιγμής πρώτος στην ψηφοφορία είναι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ, και τον ακολουθούν δύο συμπαίκτες του, ο Ζόραν Ερτσεγκ και ο Ποπς Μενσά – Μπονσού, ενώ αν θέλετε και έσεις να ψηφίσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Σχετικά άρθρα