Μπράμος: «Να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη στην Μόσχα»

Ανυπομονούν στο Παναθηναϊκό για την αρχή των αναμετρήσεων των πλέι οφ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, όπως ανέφερε ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να γυρίσει τουλάχιστον με μία νίκη στις αποσκευές του από την Μόσχα.
Ο Μάικ Μπράμος μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, μίλησε για την σειρα των πλέι οφ απέναντι στην ρωσική ομάδα που ξεκινούν την Μ. Τετάρτη (16/04). Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ Μπράμος: 
«Γεια σε όλους,
Βρισκόμαστε στη Μόσχα για να δώσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι εν όψει της έναρξης αυτής της σημαντικής σειράς αγώνων. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτά τα δύο παιχνίδια, αν και πρωτίστως μας απασχολεί αυτό της Τετάρτης.
Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που διαθέτει τεράστια εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων μαζί της. Το έργο μας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, τομείς για τους οποίους απαιτείται συγκέντρωση στο 100%.
Όπως προανέφερα, κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σειρά.
Στόχος μας είναι να γυρίσουμε στην Αθήνα τουλάχιστον με μια νίκη. Επαναλαμβάνω και πάλι πως μας απασχολεί μόνο το ματς της Τετάρτης και από εκεί και πέρα το καθένα ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και νιώθουμε σε καλή κατάσταση, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.
Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πολεμήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιβάλλεται να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια, παίζοντας παράλληλα με μυαλό και δείχνοντας συγκέντρωση στον νευραλγικό τομέα των ριμπάουντ.
Τα ξαναλέμε σύντομα,
Μάικ».
 
 

Σχετικά άρθρα