Ανανέωσε ο Γκουντογκάν!

Αρκετές ομάδες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να τους… κόψει την όρεξη από νωρίς.

Έτσι, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ημιτελικού με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, ο 23χρονος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους» διάρκειας ενός έτους, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση του συμβολαίου του Ιλκάι, έστω και εάν αυτό έγινε σε τέτοιες συνθήκες, δηλαδή σε περίοδο τραυματισμού του. Ευχόμαστε να αναρρώσει σύντομα και να προσφέρει όπως και πριν το πάθος του για τη Μπορούσια και την επόμενη σεζόν» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Ζορκ.

Από τη πλευρά του, ο Γκουντογκάν δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος να παραμείνω μέρος αυτής της ξεχωριστής ομάδας. Θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου ξανά σε μερικές εβδομάδες».

Σχετικά άρθρα