Λάσο: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

«Πήραμε μια νίκη, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή», τόνισε ο Πάμπλο Λάσο μετά την νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Είμαι ικανοποιημένος, γιατί δουλέψαμε σκληρά και παίξαμε όπως θέλαμε», επισήμανε ο κόουτς της «Βασίλισσας» και εξήγησε ότι: «Το ξεκίνημά μας ήταν πολύ καλό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση ακόμη κι όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, όπως στη δεύτερη περίοδο. Πήραμε μια νίκη, αλλά είμαστε μόνο στην αρχή. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την άμυνά τους στον Σπανούλη. Δεν είναι εύκολο να περιοριστεί και έκαναν καλή δουλειά, όχι μόνο ο Ντάρντεν ή ο Γιουλ, αλλά και όλοι με τις βοήθειές τους». 

«Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε και οι ομάδες έχουν αλλάξει», απάντησε ο Λάσο σε ερώτηση σχετική με τον τελικό του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου. «Πάντως σέβομαι απόλυτα την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει πολύ καλά», συνέχισε ο προπονητής της Ρεάλ και σημείωσε ότι: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη και δύσκολη σειρά αγώνων». 

Σχετικά άρθρα