Αγωνία για τρεις στον ΟΦΗ

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα πρέπει να περιμένει ο Ρικάρντο Σα Πίντο προκειμένου να μάθει για το αν μπορεί να υπολογίζει σε τρία βασικά “γρανάζια” της φετινής μηχανής του ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το σημερινό αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τρεις παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες από το πρόγραμμα.

Αρχικά, οι Θανάσης Παπάζογλου και Μάρκο Ζόρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης, εγκατέλειψαν και η συμμετοχή τους στο ματς με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι εξαιρετικά απίθανη και θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Μακρή. Ο Έλληνας μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να “βγάλει” την προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα προκειμένου να μάθει ο Σα Πίντο το αν μπορεί να το συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Η κρητική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου μετέβη μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Να σημειωθεί πως η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ζήτησε με έγγραφο που απέστειλε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Αστυνομική Διεύθυνση την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Ντουντού, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης.

Σχετικά άρθρα