Εσύ ξέρεις…

Να κόψει από νωρίς τον… αέρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα επιδιώξει απόψε (19:00, novasports2, pamesports.gr) ο Παναθηναϊκός στο παρκέ του “Universal Sports Hall”. Οι “Πράσινοι” γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο το μειονέκτημα έδρας μπορεί να μετατραπεί εν μια νυκτί σε… πλεονέκτημα και αυτό που απομένει για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη είναι να το αποδείξει κόντρα στους ισχυρούς Μοσχοβίτες.
Η μπασκετική μοίρα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο και αφού η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Top 16 ενώ ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 4η.
Στον αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” υπολογίζει σε όλα τα… όπλα του σε αντίθεση με τον Ετόρε Μεσίνα, καθώς εκτός πλάνων του Ιταλού είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θα χάσει σίγουρο και το δεύτερο ματς της σειράς.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ, ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς και ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ.
Ελαφρώς υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων καθώς ο “εξάστερος” μετράει 13 νίκες σε συνολικά 25 ματς. Επί ρωσικού εδάφους όμως οι “Πράσινοι” έχουν πανηγυρίσει μόλις τρεις φορές έναντι επτά των Ρώσων.

Σχετικά άρθρα