«Ένα γερμανικό ρέκβιεμ» του Μπραμς στο Μέγαρο

16 Απριλίου 2014

Μυσταγωγικό και συμβατό με την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μ. Εβδομάδας, το έργο του Μπραμς «Γερμανικό Ρέκβιεμ» , παρουσιάζεται από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 16 Απριλίου.

Το «Γερμανικό Ρέκβιεμ» ένα από τα πιο εσωτερικά και υποβλητικά έργα του Μπραμς και κατά πολλούς το σημαντικότερο της εργογραφίας του παρουσιάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Μεγάλη Τετάρτη. Πρόκειται για την καταληκτική συναυλία του κύκλου «Adagio - Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα», και τη δεύτερη του κύκλου «Μπραμς» για την ΚΟΑ.
Μυσταγωγικό και συμβατό με την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, το «Γερμανικό Ρέκβιεμ» παρουσιάζεται υπό τη μουσική διεύθυνση του Βασίλη Χριστόπουλου, με σολίστ δύο σημαντικούς γερμανούς λυρικούς τραγουδιστές, την υψίφωνο Σουζάννε Μπέρνχαρτ και τον βαρύτονο Γιόχεν Κούπφερ, και με τη συμμετοχή της Χορωδίας MotettenChor του Μονάχου υπό τον Μπένεντικτ Χάαγκ.

Info

16 Απριλίου 2014
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκη. Ώρα: 20:30. Τιμές των εισιτηρίων: 11 € (Ζώνη Γ), 20 € (Ζώνη Β), 28 € (Zώνη Α) και 40 € (Διακεκριμένη Ζώνη). Ειδικές τιμές: 6,5 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι και Α.Μ.Ε.Α.) και 8,5 € (65+ και πολύτεκνοι).


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ