Γκάλο: «Τον πρώτο λόγο έχει η Μπράγκα»

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή μετά από ψηφοφορία των οπαδών του Παναιτωλικού παρέλαβε ο Ροντρίγκο Γκάλο για την απόδοσή του στο ματς με τον ΟΦΗ και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα του Αγρινίου.
Οι δηλώσεις του Γκάλο:
Για το βραβείο του κόσμου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με ψήφισε ο κόσμος. Αυτή η διάκριση δεν είναι προσωπική, αλλά αντανακλά σε όλη την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί μόνος του, πρέπει να λειτουργεί σωστά όλη η ομάδα, όπως έκανε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».
Για τη σεζόν: «Ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για μένα προσωπικά, όπως ήταν και για την ομάδα, η οποία κατάλαβε μια πολύ καλή θέση. Θέλαμε και μπορούσαμε να πάμε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν μια πετυχημένη χρονιά».
Για το μέλλον του: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομάδα και την πόλη. Έχω μόνο θετικές σκέψεις και καλά λόγια να πω για όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τους φιλάθλους του. Σε ότι αφορά το μέλλον, όπως γνωρίζετε τον πρώτο λόγο τον έχει η Μπράγκα. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να διαλέξουμε το καλύτερο για όλους. Για την Μπράγκα, τον Παναιτωλικό και εμένα».

Σχετικά άρθρα