Νηστίσιμη πατατοσαλάτα

16 Απριλίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
Αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομματάκια ή αγγούρι φρέσκο σε κύβους
Κάπαρη
1 πράσινη πιπεριά ή προαιρετικά χρωματιστές πιπεριές
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελιές σε άλμη που έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια και τις έχουμε τεμαχίσει
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
Χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα προαιρετικά
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
1 κιλό πατάτες βρασμένες με την φλούδα τους
3 καρότα βρασμένα και κομμένα σε κύβους
2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
 

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα με αρκετό νερό βράζουμε τις χοντροκομμένες πατάτες σε κύβους για 15 με 20 λεπτά. Έπειτα στραγγίζουμε και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε μουστάρδα.

Συνοδεύουμε με νηστίσιμο παστίτσιο.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ