Ο Ταμπάρες «κλειδώνει» την Ουρουγουάη

Μακριά από τον πολύ… κόσμο θα μείνουν οι διεθνείς παίκτες της Ουρουγουάης πριν από το Μουντιάλ! Αυτό ανακοίνωσε ο Όσκαρ Ταμπάρες, ο οποίος τόνισε πως περιμένει πολλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τους Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι, καθώς είναι στην καλύτερη… φάση της καριέρας τους!

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι θα κρατήσει απομονωμένους τους ποδοσφαιριστές της «σελέστε» κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής τους, πριν από από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Οι απαιτήσεις του Τύπου και του κοινού είναι νόμιμες και κατανοητές, αλλά εμποδίζουν τη δουλειά μας», υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός της Ουρουγουάης, ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις στα γήπεδα της Βραζιλίας, με βάση την εικόνα της στα προκριματικά και το υλικό που έχει…
Ο Όσκαρ Ταμπάρες αναφερόμενος στα δύο «αστέρια» της ομάδας του, τους κορυφαίου επιπέδου επιθετικούς Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι, ο Ταμπάρες ανέφερε: «Βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο της ισχύος τους και στην ιδανική ηλικία για να ανταποκριθούν στην πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Σχετικά άρθρα