Αλλάζει το σήμα της η Μίλαν!

Αλλάζει σελίδα και επίσημα η Μίλαν! Όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος της ομάδας, η ομάδα του Μιλάνου είναι έτοιμη να αλλάξει το λογότυπο της, κρατώντας μόνο τα χρώματα (κόκκινο, μάυρο)!

Συγκεκριμένα, οχ Φάμπιο Νοβέμπρε, «ψυχή» της στιλιστικής ανανέωσης στους «ροσονέρι» ήταν τις τελευταίες ώρες καλεσμένος στο «Milan Channel», στο θεματικό κανάλι του συλλόγου.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε συλλογισμούς πάνω στο νέο λογότυπο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από το τωρινό, αλλά φτάνει να κοιτάξει κανείς την ιστορία μας και θα δει πόσα πράγματα έχουν αλλάξει από την ίδρυσή της ως τώρα. Η παράδοση θα πρέπει να γίνεται αντιληπτή ως λειτουργία του νεωτερισμού, της καινοτομίας, της αναγέννησης σαν να επρόκειτο για μια συνεχή κίνηση. Στο νέο λογότυπο μόνο το κόκκινο και το μαύρο πρέπει να παραμείνουν, θα είναι τα βασικά σημεία. Δύο χρώματα που ενωμένα είναι κομψά και θα γίνουν η σημαία μας, το υπόλοιπο μπορεί να αλλάξει».

Το ίδιο σκεπτικό με το λογότυπο ισχύει και για την έδρα και την βία Τουράτι: «Κανείς δεν ήθελε και δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι η Μίλαν θα έφευγε από εκεί για διάφορους λόγους. Τώρα με το νέο “σπίτι” έχουμε νέους και τεράστιους χώρους, 9.000 τετραγωνικά μέτρα όλα για μας, όλα για τον κόσμο της Μίλαν. Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι και η γυναικεία της ματιά δεν μπορούν παρά να εμπλουτίσουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου, είναι το μέλλον, δεν ξεχνάμε, όμως, ότι ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει δώσει πάρα πολλά σε αυτόν τον σύλλογο και είναι για τη Μίλαν μια τεράστια πηγή», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Νοβέμπρε.

Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι και η αλλαγή στο λογότυπο αποτελεί μέρος μιας σειράς από νεωτερισμούς, όπως η αλλαγή της έδρας, οι οποίοι σηματοδοτούν την αρχή μια ριζικής αλλαγής στο εσωτερικό της Μίλαν. Ο Νοβέμπρε ανέφερε για το καινούργιο λογότυπο, ότι σε αυτό πρέπει να παραμείνουν μόνο το κόκκινο και το μαύρο και πως το υπόλοιπο μπορεί να αλλάξει.

Πλέον, περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος της ιστορικής ιταλικής ομάδας.

Σχετικά άρθρα