Ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία

17 Απριλίου 2014

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με συνεχή δημοσιεύματα την τελευταία εβδομάδα εδώ στο exedra.gr ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και κοντά σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ. Παρόλα αυτά αρκετές είναι οι διαρροές εντός συνόρων που θέλουν τους ανθρώπους της ΕΠΟ να περιμένουν την απάντησή του προκειμένου να αναλάβει την εθνική μας ομάδα.

Φαίνεται όμως πως μάλλον πρέπει να στραφούν σε άλλη κατεύθυνση, καθώς ο έμπειρος κόουτς μάλλον θα πρέπει να θεωρείται ο νέος τεχνικός της γαλλικής ομάδας. Οι όροι που είχε θέσει στη διοίκηση της OM έγιναν δεκτοί με ευκολία και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με το όριο να παραμένει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μπιέλσα θα είναι και τιμ μάνατζερ, ενώ θα έχει υπό την ευθύνη του και την ομάδα Νέων του συλλόγου. Πλέον έχουν γίνει γνωστός και ο βοηθός του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Χάιντσε που φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ για δύο χρόνια, ενώ θα υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης του  αργεντίνου.

ΠΗΓΗ:exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ