Ξύλο και στη... Μυτιλήνη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

17 Απριλίου 2014

Μικροεπεισόδια έγιναν στη Μυτιλήνη μετά το τέλος του επεισοδιακού ημιτελικού κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που μετά από 100+ λεπτά βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0, όπου και πέρασε στον τελικό που θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό.

 Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Μυτιλήνης στην οδό Ικτίνου.

Όπως μας περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής για λίγη ώρα επικράτησε μεγάλη ένταση με τους οπαδούς των δυο ομάδων να παίζουν κυνηγητό μέσα στην πολυκατοικία που είναι ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην οδό Ικτίνου 2.

Άμεσα στο σημείο μετέβηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη που εξομάλυνε την κατάσταση και μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και απομακρύνθηκαν από την πολυκατοικία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνοδεία αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων υπήρξε και ένας τραυματισμός οπαδού χωρίς να ξέρουμε ποιας ομάδας ήταν, να τονίσουμε ότι στην πολυκατοικία υπήρχε σπασμένη τζαμαρία του κλιμακοστασίου και αίματα στο ασανσέρ και στους διάδρομους.

Πηγή: lesvospost.com

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ