Γεωργιάδης: «Εμείς αξίζαμε την πρόκριση»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε αγωνιστικα την πρόκριση και δίκαια βρίσκεται στον τελικό. Και το ανέλυσε λέγοντας πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν περισσότερες ευκαιρίες ενώ ο Ολυμπιακός μόλις μία. Οσο για τα γεγονότα, τόνισε πως στο Χαριλάου έγιναν χειρότερα. Ο Γ.Χ. τονισε:

«Σιγουρα δεν εγινε ένα ομορφο παιχνίδι. Προκρίθηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Ο Ολυμπιακος έκανε μια φάση στο τέλος. Είναι πολύ δύσκολο σε δύο παιχνίδια να περάσεις τον Ολυμπιακό με τις καταστάσεις που ζούμε αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδοσφαιρο. Χαιρομαι πολύ για εμένα, τους παίκτες μας και τον κόσμο που βρισκόμαστε σε ένα τελικό. Ο στόχος μας είναι στις 26 Απριλίου να πανηγυρίσουμε το κυπελλο. Δεν πρεπει να σκεφθούμε τιποτα περισσότερο».

Ρωτήθηκε για όσα έγιναν και έδωσε αποστομοτική απάντηση: «Κάθε μορφή βίας την καταδικάζουμε. Εχω ζησει πολλά κι ως παίκτης. Και σε όλα τα γήπεδα. Δεν μου αρέσουν αυτά. Θα πρέπει να σκεφθούν όλοι γιατί φθάνουμε μέχρι εδώ. Ας καθίσουν οι υπεύθυνοι να βρούν τι φταίει και γιατί συμβαίνουν δυσάρεστες καταστάσεις».
– Θα πάτε στον τελικό με τρείς απουσίες.
– «Λυπάμαι πολύ για αυτούς, είναι σημαντικοί παίκτες, εμείς θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε με αυτούς που θα έχουμε διαθέσιμους. Για τους παίκτες θέλω να πώ ότι είναι άνθρωποι, αθλητές ζούν σε αυτό τον χώρο. Οι δικοί μας εκνευρίστηκαν πολύ με αυτή την καθυστέρηση για την έναρξη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι καθυστέρησε μία ώρα και ένα τέταρτο επειδή υπήρχαν ψάρια στον παγκο του Ολυμπιακού ; Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Σας θυμίζω πως πριν από είκοσι ημέρες στο Χαριλάου, τρώγαμε μπουκάλια στον πάγκο, μας πετούσαν κομμάτια από πλέξι γκλάς και δεν έδειξε τιποτα η τηλεόραση. Επειδή δεν με πέτυχε κάποιο αντικείμενο αποσιωποιήθηκε το θέμα ; Αυτά που έγιναν εδώ δεν είναι τίποτα, στο Χαριλάου είχαν γίνει πολύ χειρότερα. Και ο διαιτητής ηταν σαν να έλεγε πως δεν θα αφήσει να ξεκινήσει το παιχνίδι.
– Ηταν δικαιολογημένη η καθυστέρηση ;
– «Ενώ ο διαιτητής ηταν έτοιμος να αρχίσει το παιχνίδι, ξαφνικά έδωσε την εντολή να αλλάξουμε πάγκους. Δεν έχει νόημα όλο αυτό το πραγμα. Καποιος του είπε πως πρέπει να αλλάξουμε τους πάγκους. Πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω αν επηρεαστήκαμε, αν επηρρεάστηκαν οι αντίπαλοί μας από αυτή την καθυστέρηση».
– Υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών.

– «Αυτά έγιναν πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Οι διεθνείς θα τα βρούν μεταξύ τους. Βλέπουμε και σε επίπεδο Ισπανικών ομάδων μεταξύ των διεθνών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ συμβαίνουν».
Ακόμη ειπε: «Εμείς στην έδρα του Ολυμπιακού παίξαμε χωρίς παίκτη λιγότερο. Σημερα το δευτερο ημίχρονο το παίξαμε μέχρι το 62ο λεπτό και από εκει και πέρα δεν δόθηκε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας. Είναι αθλος αυτό που έκαναν οι παίκτες μας. Κατά εμέ, ο Νάτχο δεν έκανε τιποτα και έφαγε κόκκινη ενώ ο Αθανασιάδης δεν έκανε τιποτα και δεχθηκε δευτερη κίτρινη. Και οι δύο παίκτες μας δεν θα είναι μαζί μας στον τελικό. Ο Κατσουράνης έκανε αυτό που έκανε και δίκαια αποβλήθηκε.
Από εδώ και πέρα θα συγκεντρωθούμε στον τελικό που είναι σε δέκα ημέρες».

Οσο για την φιλοδοξία του είπε: «Την δική μου την φιλοδοξία την γνωρίζετε. Ειμαι ευγνώμων που θα ειμαι στον τελικό ως μέλος του ΠΑΟΚ. Συνήθως δεν χάνω τελικούς. Ως παικτης θα ήξερα και το αποτέλεσμα, τώρα ως προπονητής πρέπει να το κάνουν πράξη οι παίκτες».

Σχετικά άρθρα